"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Cyber Resilience - Global Cooperative Opportunities, 8-10 Decembrie, 2015, Sofia, bulgaria
article picture

Cyber Resilience și Global Cooperative Opportunities - două idei care merg mână în mână asa cum AFCEA prezintă un prim forum pentru a explora oportunitățile de cooperare între Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii pentru a crește această competență vitală. Rezistența cibernetică va fi consolidată prin aducerea împreună a SUA, Marea Britanie, și guvernului Continental, precum și a industriei, pentru a colabora la:

  • Securitate și apărare
  • Protecția infrastructurii critice
  • Buna guvernare
  • Reforma sistemului judiciar
  • Coordonare, educație și cultură

Programul va include prezentări plenare și keynote, sesiuni de atelier, într-un efort de a spori cooperarea regională. Sesiunile au fost dezvoltate pentru a ajuta la atingerea soluții de cooperare și industriale pentru apărarea împotriva amenințării cibernetice tot mai mare. Nu este "în cazul în care va exista un atac cibernetic", ci mai degrabă "modul în care guvernele noastre pot lucra împotriva atacurilor cibernetice", atunci când acesta se produce, utilizând procese, proceduri și soluții pentru a permite continuarea operațiunilor. Industria și guvernul vor fi încurajate să demonstreze tehnologiile noi sau emergente care sprijină și sporesc capacitatea de adaptare cibernetică.

Citeste mai mult 

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament