"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Vizita General Dynamics Mission Systems (GD-MS)
article picture

Sorin Encutescu, secretar de stat in Ministerul Economiei, Comerţului si Turismului, a primit, în data de 30 iunie a.c., o delegaţie a companiei General Dynamics Mission Systems (GD-MS), din care au făcut parte: Ryan S. Orth – director RF Intelligence System, Fredric M. Munic – departamentul International Business Development si ambasadorul Victor Jackovich, preşedintele companiei Jackovich International (reprezentant GD– MS în Europa de Est).

Obiectivul principal al întâlnirii l-a constituit informarea reprezentanţilor acestei companii cu privire la interesul si posibilităţile de realizare a unei cooperării in domeniul industriei de apărare.

In cadrul discuţiilor, au fost reliefate performanţele si tendinţele de evoluţie ale economiei româneşti, precum si potenţialul uman de care România dispune, mai ales in ceea ce priveşte abilităţile in domeniul IT.

Concluzionând existenţa unor premise favorabile, ambele părţi au subliniat dorinţa şi necesitatea de cooperare şi colaborare.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament