"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Delegatie Brazilia - colaborare cu companiile romanesti din domeniul aeronautic
article picture

Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, Sorin Encutescu a primit, in data de 30 iunie 2015, pe directorul de vanzari pentru Europa, Rusia si Asia Centrala al companiei EMBRAER, Claudio Cheinquer, insotit de Pedro Scalisse, Ministru consilier la Ambasada Braziliei in Romania si Felipe Sequeiros, secretar al ambasadei.

In cadrul discutiilor, au fost reliefate preocuparile companiei Embraer de a coopera si colabora cu companiile romanesti din domeniul aeronautic. Reprezentantul Embraer a prezentat si cateva dintre solutiile ce pot conduce, potrivit analizelor efectuate de companie, la eficientizarea activitatii de transport aerian si a celei industriale.

Pentru identificarea si aprofundarea bazelor de cooperare, s-a propus organizarea la Bucuresti a unui „Workshop” la care sa participe reprezentanti ai Companiei Embraer, institutiilor si companiilor romanesti cu atributii, responsabilitati si preocupari in domeniul aeronautic.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament