"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Delegatie a companiei Turkish Aerospace Industries, Inc. (TAI)
article picture

Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului, Sorin Encuţescu a primit, în data de 2 iulie a.c., o delegaţie a Companiei Turkish Aerospace Industries, Inc. (TAI), din care au făcut parte Muammer Akpınar, vicepreşedinte pentru serviciul logistic, şi Sadi SAY, lider de program suport logistic.

La întâlnirea cu oficialii TAI, au participat reprezentanți ai companiilor româneşti IAR Brasov, AVIOANE Craiova, AEROSTAR Bacau, ROMAERO, precum şi ai Organizaţiei Patronale din Industria Aeronautică Română.

In expunerea sa, vicepresedintele Companiei TAI a subliniat disponibilitatea şi posibilitatea acestei companii de a participa la un amplu Program de colaborare şi cooperare cu companiile românesti din domeniul aeronautic. Parteneriatul ar putea viza activităţi precum: mentenanţă, reparaţii, training etc.

Pentru evaluarea capacităţilor din domeniul industriei aeronautice, stabilirea detaliilor de conlucrare şi parteneriat şi elaborarea proiectului acordului de cooperare, o echipă de specialişti ai acestei companii se va deplasa in România in perioada imediat următoare.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament