"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Webinar dedicat oportunităţilor de afaceri in sectorul de apărare in Europa Centrala şi de Est
article picture

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Comerțului si Turismului, Sorin Encuţescu, a participat, în data de 2 iulie 2015, la un Webinar dedicat oportunităţilor de afaceri in sectorul de apărare in Europa Centrala şi de Est.

Evenimentul a fost organizat de Ambasadele Marii Britanii din Croaţia, Polonia si România, prin intermediul Secţiilor Comerciale (UK Trade and Investment).

Webinarul s-a bucurat de un real succes, fiind urmărit de 49 participanţi, printre care s-au numarat companii britanice din industria aerospatiala si de aparare, telecomunicatii si consultanţă. Printre companiile reprezentate la eveniment s-au aflat: TestWorks Group Ltd; Chemring Defence UK Ltd; Vocality International; OSPL UK Ltd; BAE Systems PLC; The Development Network; Caterpillar Defence Products; Symetrica; Argon Electronics Ltd; Agility Defense & Government Services; Gallagher Security (Europe) Ltd.; Apollotek Ltd.; Alker Optical Equipment Ltd.; QinetiQ; Atkins Ltd; Inmarsat.

Invitaţii la eveniment au aflat informaţii utile despre oportunităţile de afaceri din cele trei ţări, in cadrul unor prezentări susţinute de specialişti in domeniu: Natasa Kalauz, Directorul Sectiei Comerciale din Croatia, Pawel Lis, Asociat Bird&Bird Polonia şi Sorin Encutescu, Secretar de stat, Ministerul Economiei, Comerţului si Turismului din România.

Secretarul de stat Sorin Encutescu a adus în atenţia participanţilor informaţii de ultimă oră cu privire la mediul de afaceri din România, inclusiv in domeniul industriei naţionale de securitate. De asemenea, prezentarea sa a inclus elemente de promovare a companiilor româneşti, în vederea unor posibile parteneriate cu firmele din Regatul Unit.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament