"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Delegație a Companiei Airbus Helicopters Industries - Romania
article picture

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului, Sorin Encutescu, a primit astăzi, o delegație a Companiei Airbus Helicopters Industries - Romania, din care au facut parte Serge DURAND, Director general și Walter H. LINDER, Director Executiv, Financiar și Administrativ.

În cadrul întâlnirii a fost prezentat stadiul demersurilor întreprinse în vederea realizării în România a capacității de producție destinate realizării elicopterelor de tip Super Puma Mk 1.

Cei doi reprezentanți ai companiei Airbus Helicopters Romania au menționat preocuparea pentru începerea lucrărilor la noua fabrică, la mijlocul lunii octombrie a.c.

De asemenea, a fost evidențiată oportunitatea participării companiilor românești din domeniul industriei aeronautice, în calitate de subcontractori, la realizarea elicoperului Super Puma Mk 1.

Înființarea acestei capacități de producție va asigura și crearea de noi locuri de muncă, procesul de recrutare a primului lot de angajați cu înaltă calificare, fiind finalizat în proporție de 95 %.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament