"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Delegație a Companiei NUROL MAKINA
article picture

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului, Sorin Encuțescu a primit, astăzi, o delegație a Companiei NUROL MAKINA din care au făcut parte Huseyin Aykol, general manager NUROL MAKINA -România și Olcay Kizil, consultant tehnic.

În cadrul întâlnirii s-a analizat stadiul demersurilor întreprinse și etapele parcurse în vederea realizării unei cooperări cu industria de apărare din România în ceea ce privește fabricarea de mijloace de transport, blindate și neblindate 4X4; 6X6; 8X8.

Compania NUROL va supune atenției părtii române un proiect de acord de cooperare în domeniul menționat care, potrivit uzanțelor, va fi anlizat și armonizat conform cerințelor operaționale ale structurilor din cadrul SNAOPS. Proiectul de acord va urma apoi procedurile de avizare necesare.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament