"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Delegatie a Companiei PARAMOUNT GROUP
article picture

Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, Sorin Encutescu a primit, in data de 27.07.2015, o delegatie a Companiei PARAMOUNT GROUP din care au facut parte: CLEMENT FALANGA si MIKE LEVY, membrii ai Consiliului de administratie ai “Paramount Group”, din Africa de Sud.

Obiectivul principal al intalnirii l-a constituit informarea reprezentantilor acestei companii cu privire la posibilitatile de realizare a unei cooperarii in domeniul industriei de aparare.

Principalul mecanism al relansarii industriei de aparare trebuie sa se bazeze pe dezvoltarea relatiilor de parteneriat si cooperare industriala, pe recastigarea si construirea unei imagini credibile a industriei de aparare din Romania, in acord cu prevederile Strategiei Industriei Nationale de Securitate.

Paramount Group este cea mai mare companie din Africa de Sud. Aceasta este formata dintr-un grup de companii care opereaza in industria globala de aparare, securitate interna si operatiuni de mentinere a pacii. A fost fondata in Africa de Sud in 1994 si ofera o gama diversificata de vehicule blindate, avioane militare, echipamente și pregatire pentru structurile guvernamentale.

Avand capacitatile, capabilitatile, experienta si deschiderea necesara compania Paramount Group intentioneaza sa identifice parteneriate sa incheie acorduri de cooperare si colaborare in diverse sectoare ale industriei de aparare din Romania potrivit intereselor, evaluarilor si obiectivelor urmarite.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament