"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Intrevedere cu noul ataşat comercial al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Gregory J. O’Connor
article picture

Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului, Sorin Encuţescu a avut, pe data de 31 iulie, o întrevedere, cu noul ataşat comercial al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Gregory J. O’Connor.

Demnitarul român l-a primit pe oficialul SUA în prima sa vizită cu un reprezentant al Guvernului, fapt ce subliniază interesul deosebit al celor două parţi de a dezvolta relaţii cât mai fructuoase de colaborare în domeniile economic, comercial şi turistic.

Secretarul de stat Sorin Encuţescu i-a prezentat ataşatului american aspectele importante ale mediului economic, comercial şi turistic din România, acesta din urmă apreciind evolutia continuă în aceste sectoare, exprimandu-si, totodata, disponibilitatea de a contribui la dezvoltarea relaţiilor bilaterale între SUA şi România. A fost evidenţiata necesitatea ca parteneriatul strategic dintre cele doua tari sa cunosca si in domeniul economic evolutii pozitive, inclusiv in domeniul industriei aeronautice si de aparare.

Atasatul comercial al SUA a manifestat interes pentru cunoasterea capacitatilor industriale din domeniul industriei de aparare romanesti si mai ales pentru programele si proiectele comune romano-americane in derulare.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament