"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Delegatie a Departamentului de apărare din cadrul companiei MTU Friedrichshafen din Germania
article picture

Secretarul de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Turismului, Sorin Encuţescu a primit, astazi, 22 septembrie a.c., o delegatie a Departamentului de apărare din cadrul companiei MTU Friedrichshafen din Germania, din care au facut parte Harald Weıshaupt– Senior Manager/ Departamentul de Testare Motoare şi Sisteme Speciale şi Jorg Pfıster Sales Manager pentru Europa de Est. Aceştia au fost însoţiţi de Vasile Nıcodım – director general şi Florin Chıvu – Director Dezvoltarea Afacerilor la firma Service FAUR, reprezentant oficial al companiei germane în România.

Reprezentanţii firmei germane şi-au oferit disponibilitatea pentru cooperare şi parteneriat tehnologic cu partea română din industria de apărare în domeniile: suport tehnic şi logistic, proiectare, fabricaţie, implementare de soluţii tehnice şi de produse ale companiei în cadrul sistemelor de armament produse în România.

În cadrul discuţiilor au fost evidenţiate elemente de natură tehnică, referitoare la dezvoltarea şi modernizarea capacităţilor de producţie şi de mentenanţă a blindatelor de tip uşor şi greu din sectorul industriei naţionale de aparare.

Întâlnirea de la Ministerul Economiei, Comertului si Turismului a fost urmată de o vizită a delegaţiei germane la Uzina Mecanică Bucureşti.

***

Obiectul principal de activitate al companiei MTU este producţia de motoare speciale şi sisteme de propulsie pentru domeniul militar - tancuri şi vehicule blindate.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament