"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Delegatie General Dynamics
article picture

Bucuresti, 13 octombrie 2015: Sorin Encutescu, secretar de stat, responsabil pentru industria de apărare, s-a întâlnit, in data de 12.10.2015, cu delegatia companiei americane General Dynamics.

În cadrul întâlnirii au fost evidențiate bunele relații de colaborare dintre General Dynamics și forțele din cadrul Sistemului Național de Apărare.

A fost menționat potențialul deosebit care există în dezvoltarea cooperării industriale și a coperării în domeniul cercetării dezvoltării și inovării în domeniul industriei de apărare. S-a convenit continuarea dialogului în vederea identificării unor proiecte și programe de interes comun.

Din delegație au făcut parte: Steven K. Saiget, Vice President International Compliance General Dynamics Corporation, Thomas Kauffmann, Vice President International Business & Services GDELS; Mariene Tarbell, Director, Trade Compliance and Industrial Participation General Dynamics Corporation; Jens Bauer, Senior Director Industrial Participation & Strategy GDELS; Sandra Schlemmer, Manager Industrial Participation GDELS; Calin Constantin, Director Prime Net Integrator srl.

Din partea română a mai participat Florentin Creangă, președinte al Oficiului de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială și Ruxandra Anghel, director general adjunct la Departamentul Industria de Apărare.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament
  (7.5 stele din 1 vot(uri))