"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Intalnire cu Nicolas Maure, Presedinte Director General al Automobile Dacia S.A.
article picture

Sorin Encutescu, secretar de stat, responsabil pentru industria de aparare s-a intalnit, vineri, 30 octombrie 2015, cu Nicolas Maure, Presedinte Director General al Automobile Dacia S.A.

In cadrul intalnirii au fost evidentiate bunele relatii de colaborare dintre Ministerul Economiei, Comertului si Turismului si Automobile Dacia si au fost prezentate cele mai importante elemente de interes in ceea ce priveste cooperarea in domeniul industriei de aparare.

Intalnirea a prilejuit o scurta prezentare a caracteristicilor tehnice ale vehiculului Dacia Duster Army. Au fost evidentiate performantele acestuia in conditiile utilizarii sale cu diverse echipari si pentru mai multe tipuri de misiuni.

Partile si-au exprimat dorinta si deschiderea necesara pentru a dezvolta programul Dacia Duster Army si a realiza un model adecvat cerintelor operationale ale potentialilor beneficiari din Sistemul National de Securitate si Industria de aparare.

S-a covenit organizarea unor intalniri la nivel de specialisti din domeniul cercetarii dezvoltarii si industriei de aparare, organizarea unor vizite de lucru si a unor exercitii demonstrative prin care sa fie probate performantele tehnice si functionale ale modelului, posibilitatile de echipare si utilizare ale acestuia.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament