"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Impasul industriei de apărare discutat la Adunarea Generală a Organizației Patronale Industria de Apărare

Organizația Patronală Industria de Apărare a organizat în data de 11 aprilie 2017 prima Adunarea Generală din acest an. Pe lângă aspectele legate de funcționarea organizației, în cadrul întâlnirii au fost discutate probleme stringente care afectează industria de apărare din țara noastră și pentru care ar trebui găsite soluții în cât mai scurt timp.

Au fost propuse mai multe direcții principale de acțiune vizând revitalizarea industriei de apărare, urmând ca poziția unitară agreată la nivelul organizației să ghideze inițiativele din perioada următoare, menite să aducă îmbunătățiri domeniului.

Având în vedere că organizația este înființată pe baza legii dialogului social, aceasta își propunem continuarea folosirii acestui instrument, inclusiv în formula tripartită, pentru concentrarea eforturilor în vederea îndeplinirii obiectivelor comune.

În acest sens, după încheierea Adunării Generale, membrii organizației au avut discuții cu reprezentanți ai sindicatelor din industria de apărare, partenerii dialogului privind impasul actual al acestui domeniu strategic. La întâlnire a fost prezent și președintele Blocului Sindical Național, domnul Dumitru Costin, care și-a manifestat solidaritatea cu acțiunile inițiate de organizație.

Organizația Patronală Industria de Apărare consideră că printr-un efort susținut și unitar putem reuși să aducem schimbari esențiale în industria de apărare a României.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament
  (8.88 stele din 17 vot(uri))