"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Vizita Lt. Gen (R) Tanvir Tahir, Secretar general în Ministerul pentru Producția de Apărare din Pakistan
article picture

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului, Sorin Encuțescu, l-a primit, în data de 22 iunie 2015, pe Lt. Gen (R) Tanvir Tahir, Secretar general în Ministerul pentru Producția de Apărare din Pakistan.

Au fost prezentate concluziile desprinse în urma vizitei oficialului pakistanez la câteva companii ce aparțin industriei de apărare și au fost evidențiate aspectele și elementele de interes referitoare la dezvoltarea unei cooperări româno-pakistaneze în domeniul industriei de apărare.

Ambele părți au exprimat dorința de a încuraja cooperarea și colaborarea dintre companiile românești și cele pakistaneze, pentru o valorificare mai bună a potențialului tehnic și uman.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament