"Lumea nu se va sfarsi din cauza celor care fac rau, ci din cauza celor care se uita la ei si nu fac nimic." - Albert Einstein
Delegaţie Diehl Defence Holding, Germania
article picture

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Comerţului si Turismului, Sorin Encutescu, a primit, miercuri, 24 iunie a.c., o delegaţie Diehl Defence Holding din Germania, condusă de Karsten Janz, reprezentând divizia International Sales Central & Eastern Europe.

În cadrul discuţiilor, au fost prezentate concluziile desprinse în urma Workshop-ul la care au participat companiile româneşti din industria de apărare şi compania germană Diehl Defence Holding GmbH si au fost evidenţiate aspectele si elementele de interes referitoare la realizarea unei cooperări în domeniul industriei de apărare.

Reprezentantul companiei Diehl Defence Holding GmbH s-a angajat sa facă demersurile necesare pentru stabilirea bazelor de cooperare şi perfectare a elementelor de natură tehnică ale cooperării.

Autor:

Autorul articolului este singurul responsabil pentru informatiile postate pe acest portal si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.


Niciun comentariu     Conectare pentru a comenta Regulament